Skippa smekmånaden – bygg en pool istället!

Att ha en pool är som att ha en smekmånad hemma i sin trädgård. Det är ett ställe där man kan njuta av solen, bada och ha det romantiskt med sin respektive. En pool ger också möjlighet att umgås med vänner, fira födelsedagar och bara slappna av.

Gör det enkelt för dig själv – Välj ett poolpaket

Gör det enkelt för dig själv och välj ett poolpaket. Med ett poolpaket får du allt du behöver för att skapa den perfekta poolupplevelsen. Du kan välja mellan olika storlekar, former och material, så att du kan hitta det som passar bäst för dina behov. Paketen innehåller alla nödvändiga delar som filter, pumpar, belysning och tillbehör. Det är lätt att installera och underhålla, så att du kan njuta av din pool hela sommaren. Med ett poolpaket har du allt du behöver för att skapa en magisk upplevelse i din trädgård!

Ska man välja thermopool eller PP-pool?

Det beror helt på vad du är ute efter. En thermopool är en pool som håller vattnet varmt, vilket gör att man kan bada året runt. Dessa pooler kräver dock mer underhåll och energi för att hålla temperaturen konstant. PP-pooler, eller plastpooler, är billigare och lättare att installera men de har inte samma isoleringsegenskaper som thermopooler. De kan dock användas under sommarmånaderna när vattentemperaturen är behaglig. Om du vill ha en pool som du kan använda hela året rekommenderar vi att du väljer en thermopool, men om du bara vill ha en pool för sommarens nöjen så räcker det med en PP-pool.

Fördelar med att köpa ett pooltak

Att köpa ett pooltak är ett bra sätt att skydda din swimmingpool och förlänga badsäsongen. Ett pooltak håller vattnet varmare, vilket gör det möjligt att börja bada tidigare på våren och fortsätta längre in på hösten. Det skyddar också mot regn, snö och andra element som kan skada poolen. Pooltaket ger även en extra säkerhet för barn som leker runt poolen, eftersom det hindrar dem från att ramla i. 

Det finns olika typer av pooltak som passar olika behov. Vissa är tillverkade av solskyddsduk som skyddar mot UV-strålar, medan andra är tillverkade av tjock plast som håller vattnet varmt. Oavsett vilken typ du väljer, kommer det att ge dig flera fördelar. Förutom att skydda dina barn från olyckor, kommer det också att minska dina energikostnader eftersom du inte behöver använda mer energi för att hålla vattnet varmt. Det kommer också att minska mängden kemikalier som du behöver använda för att rengöra din pool, eftersom det hindrar smuts från att tränga in i vattnet.

Lämna en kommentar