Prisvänliga bröllopsgåvor

Inlägget presenteras i samarbete med Poolgiganten

Om man har en nära anhörig eller vän som ska gifta sig, så tillhör det en vanlig sed att man ger en bröllopsgåva av något slag. Många brudpar önskar sig en slant till bröllopsresan, så att de helt enkelt kan komma iväg på sin drömsemester. Men det kan också vara lite trevligt att ge en fysisk present att överraska med på den speciella dagen.

Hur mycket bör en bröllopsgåva kosta?

Du behöver inte slå på stort och ge bort en dyr present, om bröllopsparet exempelvis själva sparar pengar till något för hemmet, som att bygga pool i trädgården kan ni vara ett gäng som tillsammans ger en summa till just detta. För andra, mer billiga bröllopspresenter så gäller det att vara lite kreativ.

För lite tips och inspiration har vi skapat en lista nedan på saker som du kan ge bort och som vi tror verkligen kommer att uppskattas. Det kan vara antingen ett komplement till gåvan som du har gett i form av pengar, eller som en helt egen present som du kan ge bort under bröllopsdagen!

Prisvärda gåvor som uppskattas

Som sagt så behöver inte en uppskattad bröllopspresent att kosta massor av pengar för att uppskattas. Fundera på vad brudparet uppskattar och om ni kanske har några särskilda minnen som du kan basera valet av gåva på. Några mer personliga gåvor listar vi här nedan.

Ett personligt fotoalbum

Om du har känt brudparet under en längre tid så kommer du säkerligen ha lite fler minnen och bilder tillsammans. Så varför inte ta till vara på detta och bygga upp ett personligt fotoalbum som du kan ge bort på deras speciella dag. Det kan vara bilder från resor som ni har gjort tillsammans, bilder som andra har tagit av dina vänner, bilder från högtider eller födelsedagsfester.

I albumet kan du även inkludera små fina detaljerar, snören eller andra saker som gör albumet lite mer intressant. Om du är av det mer kreativa och pyssliga slaget, så kommer detta också att vara ett ypperligt tillfälle att visa vad du går för och det kommer att vara en gåva som verkligen imponerar.

Ge bort en upplevelse

Men även om ni har känt varandra länge och har väldigt många roliga minnen i bagaget, så vill ni såklart också fortsätta att skapa minnen tillsammans. Så en perfekt bröllopspresent är då att ge bort en upplevelse som ni kanske har pratat om att göra tillsammans.

Fördelen med att ge bort en upplevelse är att du själv kan välja hur mycket pengar du vill lägga, vilken typ av upplevelse som brudparet uppskattar och även basera upplevelsen på vart ni är bosatta. Det finns mängder av upplevelsepaket som du kan köpa online och som ni sedan kan boka in tillsammans. Allt ifrån vinprovning på en fin herrgård till en matlagningskurs. Så fundera lite på vad brudparet kommer att uppskatta att få och basera valet på detta. Men det är alltid tanken som räknas och du kommer garanterat att kunna hitta en gåva som passar din budget!

Lämna en kommentar