Kärleksförklaringar – Få inspiration och tips!

Ett kort sms som uttrycker din kärlek för din partner. “Inte så svårt”, tänker du kanske rent spontant, men med fingrarna svävandes över tangentbordet har du svårt att sätta ord på känslorna. Här kommer tips på hur du skickar en fin kärleksförklaring!

De flesta av oss tycker om att höra eller läsa att någon älskar en, och genom att skicka en kärleksförklaring kan du sätta ett leende på läpparna på personen du älskar eller helt enkelt göra deras dag bättre. Det finns inget vackrare än ett oväntat kärleksfullt meddelande! Kärleksförklaringar i samband med bröllop är även det viktigt för att beskriva för din partner hur du känner.

Viktigast är det att du skriver från hjärtat och låter texten uttrycka dina personliga, djupa känslor mot personen. Personen som får meddelandet ska uppleva att det är personligt.

I denna artikel tar vi upp lite tips på hur man kan tänka och ger dig lite inspiration som kan hjälpa dig att komma igång. När du har läst klart denna artikel är vi säkra på att du kommer att kunna skriva oförglömliga kärleksförklaringar!

Kärleksförklaringar till henne

Många kvinnor uppskattar att få meddelanden vare sig det är till vardags eller vid en högtid, som visar kärlek och ett sätt för att checka in med henne under dagen. För att få henne att känna sig extra älskad kan du sätta ihop några rara ord, som fokuserar på sådant som gör henne så speciell för dig.

Här kommer lite inspiration på sådant du kan skriva, men kom ihåg att försöka göra texten speciell och personlig!

 • Älskling, du är anledningen till att mitt hjärta slår.
 • Jag är världens lyckligaste människa för att jag får vakna upp bredvid dig varje dag.
 • Att se in i dina vackra ögon får min värld att stå stilla.
 • Älskade, min kärlek till dig är ovillkorlig, den växer i djupet av mitt hjärta, och utan din värme slutar mitt hjärta att slå, allt jag ber är att du är vid min sida för alltid.
 • Hur kan jag beskriva med ord vad jag känner för dig? Jag kan viska till dig att jag älskar dig på alla språk i världen, men det räcker inte till för att beskriva hur mycket jag älskar dig och behöver dig i mitt liv.
 • Hej älskling! Jag hoppas att detta söta meddelande får dig att le. Jag vill att du ska veta att medan världen fortsätter att snurra och tiderna förändras, kommer min kärlek till dig att vara evig.
 • Vet du när jag insåg att jag älskar dig? När jag såg dig som kvinnan som jag vill tillbringa resten av mitt liv med.

Kärleksförklaringar till honom

Män uppskattar också fina ord och behöver känna sig älskade och uppskattade precis lika mycket som kvinnor gör. Tacka honom för det han gör för dig, beskriv vem han är och varför han är så speciell för dig, och se till att han känner sig behövd.

Lite inspiration för vad du kan skriva till honom:

 • Ingenting kommer att förändra min kärlek till dig. Du är mannen som får fram mina allra bästa sidor och du inspirerar mig till att bli en bättre människa.
 • Du är den mest kärleksfulla, stiliga, ödmjuka, givmilda, och bedårande mannen i mitt liv, och jag är väldigt lyckligt lottad att ha dig.
 • Jag uppskattar dig för att du älskar mig och visar mig den trygghet jag har letat efter. Jag vill bara vara med dig, vare sig det är i solsken eller i regn. Jag kommer alltid att vara vid din sida för att stödja dig när du behöver mig. God morgon älskling!
 • Mina morgnar är underbara eftersom de börjar med dig, min kärlek. God morgon!

Sammanfattning

Att skicka en kärleksförklaring tar inte mycket tid och behöver inte vara så svårt, men kan få din andra hälft att känna sig så speciell. Det är ett enkelt sätt att sätta ett leende på din partners läppar och göra deras dag bättre. Varför inte ta inspiration från meddelandena ovan eller skriv din egen text utefter dina känslor.

Lämna en kommentar